WachtTV

Hét alternatief voor narrowcasting

Over Wacht-TV

Alles wat je wil weten over onze dienst

Van wie is Wacht-TV?
Wacht-TV is onderdeel van Atapi BV uit Steenbergen. Atapi houdt zich bezig met allerhanden Internetprojecten. En daar zijn we goed in! Met meer dan 20 jaar ervaring gaan wij geen uitdaging uit de weg.
Voor wie is Wacht-TV?
Heeft u een wachtruimte voor uw klanten, patienten of leveranciers? Dan is Wacht-TV mogelijk wel iets voor u! Tijdens het wachten kunnen uw bezoekers op een scherm genieten van nieuws, weer, verkeersinformatie en informatie over uw bedrijf.
Er zijn toch meerdere aanbieders van dit soort dienten?
Dat klopt! De meeste oplossingen werken op basis van narrow-casting: een soort videodienst. Om hier gebruik van te maken is speciale apparatuur en/of software nodig die u in de meeste gevallen huurt van de aanbieder. Daarnaast zijn updates wat minder dynamisch door te voeren dan bij ons.
Wat is het voordeel van Wacht-TV ten opzichte van andere aanbieders?
U heeft bij ons geen speciale apparatuur nodig. Het enige wat u nodig heeft is een Smart-TV met webbrowser, die niet op standby gaat. Uiteraard kunt u ook een monitor gebruiken met een simpele computer (zoals een NUC of Raspberry). Bovendien mag u bij ons (en dat is vrij uniek) uw content op zoveel schermen als u wilt weergeven.
Kan ik ook eigen content plaatsen?
Zeker! U kunt zowel eigen nieuwsberichten plaatsen, als eigen afbeeldingen. Dit kan in principe onbeperkt en is voorzien van talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch plaatsen van content op een bepaalde dag of periode. Ideaal voor dagaanbiedingen!
Mijn TV heeft geen webbrowser
Geen probleem. In dat geval kunt u uw TV aansluiten op een computer, zoals bijvoorbeeld een Intel NUC of Raspberry PI. Daar opent u dan een beeldvullende webbrowser met Wacht-TV.
Mijn TV gaat na verloop van tijd op standby of screensaver
Vooral LG TV's zijn berucht om een niet uitschakelbare screensaver. Indien dit het geval is volstaat in de meeste gevallen een Intel NUC of Raspberry PI op de HDMI aansluiting.
Kunnen jullie alles regelen? Dus ook TV's, eventueel hardware en installatie? Of kunnen jullie advies geven voor wat betreft aankoop?
Ook dit is geen probleem. Neemt u vooraf even contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Kan ik een demo krijgen van WachtTV?
Wij maken graag, uiteraard vrijblijvend, een demo-account voor u zodat u alle functionaliteiten kunt testen. U kunt ook gebruik maken van onze 'niet goed, geld terug' garantie.
Ik heb al een soortgelijk systeem. Kan ik overstappen?
In de meeste gevallen wel. Immers werkt WachtTV op ieder platform. Informeer wel bij uw huidige aanbieder naar de voorwaarden, en neem contact met ons op als u vragen heeft!
Speelt WachtTV ook achtergrondmuziek?
Helaas werkt het afspelen van achtergrondmuziek via een webbrowser niet altijd even goed. Om die reden is deze functionaliteit daarom niet aanwezig.
Speelt WachtTV ook video?
Jazeker! U kunt Youtube video's insluiten in de presentatie. De duur van deze video's moet wel passen in de overgangstijd die u instelt tussen de slides.
De content die ik graag wil hebben jullie niet
Wij updaten Wacht-TV regelmatig met nieuwe functionaliteiten. Mist u iets? Laat het ons dan weten! Als de optie voor alle gebruikers inzetbaar is maken we dit gratis voor u! In andere gevallen (denk bijvoorbeeld aan een kopeling met een volgnummersysteem) is maatwerk beschikbaar tegen scherpe tarieven.
Hoe neem ik een abonnement?
Door naar onze 'abonneer' pagina te klikken :)
Hoe zeg ik de dienst op?
WachtTV wordt afgenomen voor de periode van 1 jaar, met een opzegtermijn van 2 maanden. De dienst wordt automatisch verlengd zonder tussentijdse opzegging.