WachtTV

Hét alternatief voor narrowcasting

Bestellen

Maak gebruik van onze dienst!

Kosten en voorwaarden
De kosten voor Wacht-TV bedragen slechts EUR 12,50 per maand, exclusief BTW. Voor dit bedrag kunt u Wacht-TV volledig gebruiken op een onbeperkte hoeveelheid toestellen. Daarnaast worden er regelmatig updates doorgevoerd. U betaalt per 1 jaar vooruit.

Wilt u de dienst afnemen? Vul dan hieronder het formulier in. Wij zullen vervolgens voor u de dienst configureren en u voorzien van alle nodige gegevens. Over het algemeen duurt dit maximaal één werkdag. De factuur voor de dienst ontvangt u kort daarna en heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Enkele aandachtspunten voor wat betreft extra's:

Heeft uw TV of monitor geen webbrowser? Dan kunt u bij ons ook een Raspberry PI of Intel NUC bestellen. Deze zijn plug & play, en kunt u middels een HDMI kabel aansluiten op uw TV of monitor. In de meeste gevallen zal een Raspberry PI volstaan. Een Intel NUC is echter een volwaardige PC. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om live radio te streamen en tegelijkertijd WachtTV te tonen.

Als Raspberry leveren wij momenteel de PI 4 met 8Gbyte werkgeheugen. Levering is compleet met behuizing, koelset, extra sterke WIFI antenne, HDMI kabel en een 8Gbyte SD kaart. Uiteraard volledig geinstalleerd en plug & play te gebruiken.

Als NUC leveren wij een 8e generatie Intel NUC met 8Gbyte werkgeheugen en een M2 120Gbyte SSD harddisk. Uiteraard inclusief een legitieme versie van Microsoft Windows 10. De NUC is uiteraard volledig geinstalleerd en plug & play te gebruiken. Een HDMI kabel is om die reden ook ingegrepen in de levering.

Zonder servicecontract kunt u ons per e-mail contacten bij problemen of storingen. Met een servicecontract gaan we een stapje verder. Draait WachtTV op een losse computer? Dan zorgen wij ervoor dat wij daar op afstand op kunnen inloggen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook kunt u op ons terugvallen als u assistentie wenst voor wat betreft het toevoegen van eigen content. Verder kunnen wij ook alles voor u op lokatie installeren. Ons uurtarief is EUR 70,- ex btw en als reiskosten berekenen wij EUR 0,45ct per kilometer.

Uw gegevens