WachtTV

Hét alternatief voor narrowcasting

Bestellen

Maak gebruik van onze dienst!

Kosten en voorwaarden
De kosten voor Wacht-TV bedragen slechts EUR 12,95 per maand, exclusief BTW. Voor dit bedrag kunt u Wacht-TV volledig gebruiken op een onbeperkte hoeveelheid toestellen op 1 locatie (IP adres). Daarnaast worden er regelmatig updates doorgevoerd. U betaalt per 1 jaar vooruit.

Wilt u de dienst afnemen? Stuur dan even een mailtje naar: info@atapi.nl. Wij zullen vervolgens voor u de dienst configureren en u voorzien van alle nodige gegevens. Over het algemeen duurt dit maximaal één werkdag. De factuur voor de dienst ontvangt u kort daarna en heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Wij geven een 'niet goed, geld terug' garantie. U mag de dienst 14 dagen proberen. Bent u niet tevreden? Dan hoeft u de factuur niet te betalen.

Zonder servicecontract kunt u ons per e-mail bereiken bij problemen of storingen. Met een servicecontract gaan we een stapje verder. Draait WachtTV op een losse computer? Dan zorgen wij ervoor dat wij daar op afstand op kunnen inloggen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook kunt u op ons terugvallen als u assistentie wenst voor wat betreft het toevoegen van eigen content. Verder kunnen wij ook alles voor u op lokatie installeren. Ons uurtarief is EUR 75,- ex btw en als reiskosten berekenen wij EUR 0,45ct per kilometer. Een servicecontract kost EUR 149,- per jaar, exclusief BTW.